Çimse İş Sendikası Çimse İş Sendikası Çimse İş Sendikası Çimse İş Sendikası

TÜRK-İŞ ÇALIŞMA HAYATINDAKİ GÜNCEL GELİŞMELER EĞİTİM SEMİNERİ

6-7 Eylül 2018 tarihlerinde Kars'ta gerçekleştirilen ''Çalışma hayatındaki güncel gelişmeler'' konulu İşçi Eğitim Seminerine Türk-iş Genel Başkanı Ergün ATALAY, Türk-iş Genel Eğitim Sekreteri Nazmi IRGAT, Ak Parti Kars Millet Vekili ve 65. Dönem Ulaştırma Bakanı Ahmet  ARSLAN, Kars Valisi Rahmi DOĞAN, Ak Parti Kars Millet Vekili Prof.Dr Yunus KILIÇ ve Türk-iş Kars İl Temsilciliği görevini yürütmekte olan T.Çimse-iş Sendikamız  Temsilcisi Yusuf ERDOĞDU'da katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yusuf ERDOĞDU Sendikamız Genel Başkanı Zekeriye NAZLIM'ın yoğun program nedeni ile toplantıya katılım sağlayamadığını ve selamlarını iletti daha sonra kürsüyü Türk-iş Genel Başkanı Ergün ATALAY'a bıraktı.

Açılış konuşmalarının ardından; çalışma hayatıyla ilgili seminere geçildi.

Çimse-İş Sendikası

Türkiye Çimse-İş Sendikası. Tüm Hakları Saklıdır.