TÜRK - İŞ 23.OLAĞAN GENEL KURULU
06 Aralık 2019 - Cuma

TÜRK - İŞ 23.OLAĞAN GENEL KURULU

Türk-İş Konfederasyonumuzun 23. Olağan Genel Kurulu 5 - 7 Aralık 2019 tarihlerinde Ankara Büyük Anadolu Otel'de gerçekleştirildi.

"Ne emeğimizden vazgeçeriz, ne vatanımızdan, Türkiye'de Türk-İş var." sloganıyla gerçekleştirilen genel kurula; Konfederasyona üye sendikalar, Uluslararası sendikal kuruluşlar ve çok sayıda emekçi katıldı.

Genel Kurul salonunda emekçiler protokolde otururken, Türk-İş yönetimi ve TÜRK-İŞ'e bağlı sendikaların yöneticileri işçilerin hemen arkasında oturdu.

Genel kurula sendikamız adına, Genel Başkanımız Zekeriye Nazlım, yönetim kurulumuz ve şube başkanlarımızdan oluşan delegasyonumuz katıldı.

Mersin Şube Başkanımız Turan Özsarı'nın divan kurulunda yer aldığı genel kurulda, Türk-İş Denetleme Kurulu Başkanı ve Genel Başkanımız Zekeriye Nazlım bir konuşma gerçekleştirdi.

Sık sık alkışlarla ve sloganlarla kesilen konuşmasında Nazlım, birlik beraberliğe, Türk-İş'in Türkiye'deki önemine, emek ve alın terinin saygınlığına, tarihimizden ve geleneklerimizden örnekler vererek vurgu yaptı.

Türk-İş başkanı, yönetimi ve başkanlar kurulunun bu ülkenin teminatı olduğunu dile getiren Nazlım Yaşasın hak yolundaki mücadelemiz Yaşasın Türk-İş sevdamız sözleriyle konuşmasını tamamladı.

T.Çimse-İş Ailesi olarak Genel Kurulun hayırlara vesile olmasını dileriz.

Genel Başkanımız Zekeriye Nazlım'ın Türk-İş Genel Kurulunda Yaptığı Konuşmaya En Alttaki Videodan Ulaşabilirsiniz. 


İlgili Görseller