TRAKYA ŞUBE EĞİTİM PROGRAMI
12 Kasım 2020 - Perşembe

TRAKYA ŞUBE EĞİTİM PROGRAMI

T.Çimse-İş Sendikamızın Trakya Şube Eğitim Programı 11-12 Kasım 2020 tarihlerinde Çimse Ankara Otel'de yapıldı.

Programa Genel Başkanımız Zekeriye Nazlım, Genel Yönetim Kurulumuz, Trakya Şube Başkanı, Bölge Temsilcileri ve Trakya Şubemize bağlı iş yeri temsilcileri katıldı.

Covid-19 tedbirleri alınarak gerçekleştirilen program Anıtkabir resmi töreni ile başladı.Böylelikle Trakya Şubesinin temelleri Anıtkabir'de atıldı, ilk eğitimi de Genel Başkanımız Zekeriye Nazlım tarafından yapıldı.

Çimse Ankara Otelimizde devam eden programda Genel Başkan Nazlım katılımcılara hitap etti.

Konuşmasının başında vatan konusuna öncelik veren Nazlım, Azerbaycan ve KKTC'de yaşanan gelişmeleri değerlendirerek iki devlet tek millet deyimi yerine üç devlet tek millet deyiminin altını çizdi ve KKTC'nin önemine vurgu yaptı.

İzmir depremine değinen Nazlım, üzüntülerini dile getirerek sendikamızın deprem bölgesinde neler yaptığını katılımcılara anlattı.

Ülke, dünya ve çalışma hayatı ile ilgili gelişmeleri değerlendiren Nazlım, fikir ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

Temel sendikacılık eğitimi niteliğinde gerçekleşen konuşmasında kıdem tazminatı ve torba yasa konusunda Türk-İş önderliğinde yapılan mücadelenin haklı gururunu dile getirdi.

Göreve geldiği günden bu yana ortaya konulan vizyon doğrultusunda yapılan çalışmaları anlattı ve başta Trakya Bölgesi olmak üzere gelecek ile ilgili planlarını ve hedeflerini ortaya koydu.

Program hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.


İlgili Görseller