T.ÇİMSE-İŞ SENDİKASI BAŞKANLAR KURULU SONUÇ BİLDİRGESİ
02 Ekim 2015 - Cuma

T.ÇİMSE-İŞ SENDİKASI BAŞKANLAR KURULU SONUÇ BİLDİRGESİ

Türkiye ÇİMSE-İŞ Sendikası Başkanlar Kurulu, 30 Eylül 2015 Çarşamba günü Ankara da toplanarak kamuoyuna açıklamak üzere aşağıdaki kararları almıştır. TEK BAYRAK, TEK MİLLET VE TEK DEVLET TEN TAVİZ VERİLMEYECEKTİR !!! Başkanlar Kurulumuz, son günlerde yaşanan hain terör saldırıları ve şehit haberleri üzerine "tek bayrak, tek millet, tek vatan, tek devlet" ilkesinden hiçbir şart altında taviz verilmeyeceğinin altını çizmiştir.
Terörün hedefinin milletimizin birlik ve beraberliğini bozmak olduğunu ifade eden Başkanlar Kurulumuz Güvenlik güçlerimizin terörle mücadelede bu belayı defedecek güçte olduğuna inançların tam olduğunu belirtmiştir.
Bir kez daha terör saldırıları lanetliyor, memleketimizin her bir köşesinde vatanı için şehit olan asker, polis ve vatandaşımıza yüce Allah tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz.ÇİMENTO ÇALIŞANLARINI HAK ETTİKLERİ REFAH DÜZEYİNE GETİRMEK EN BÜYÜK AMACIMIZDIR !!! Önümüzde Çimento işyerlerinde aktedeceğimiz toplu iş sözleşmesinde hedefimiz, ülke gerçeklerinden ayrılmadan, çimento çalışanlarını hak ettikleri refah düzeyine getirmek en büyük amacımızdır. GÜÇLÜ SENDİKA, GÜÇLÜ ÇALIŞAN !!!Dünyada sendikaların sürekli kan kaybettiği bir dönemde, Türkiye Çimse-İş Sendikası olarak "Güçlü Sendika, Güçlü Çalışan" parolası ile 5 yeni Şube ve 5 Yeni Bölge Temsilciliğinin açılışını yapıyoruz.
Her türlü ihtiyaca cevap verecek donanıma sahip olan yeni şube ve bölge temsilciliklerimiz, Çimse-İş in geleceğe dönük aydınlık yolunda önemli bir kilometre taşı olacaklardır.
Başkanlar Kurulu olarak görevimiz ve temel hedefimiz sendikamızı geleceğin sendikaları arasında yer almasını sağlamaktır. Üyelerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.
İlgili Görseller