T.ÇİMSE-İŞ SENDİKASI 7.KADIN KURULTAYI
08 Mart 2020 - Pazar

T.ÇİMSE-İŞ SENDİKASI 7.KADIN KURULTAYI

Türkiye Çimse-İş Sendikamızın 7. Kadın Kurultayı 7 - 9 Mart tarihleri arasında Alanya'daki The Marilis Hill Resort Otelimizde gerçekleştirildi.

Kurultaya ülkemizin dört bir tarafından çok sayıda kadın üyemiz katılırken Genel Başkanımız Zekeriye Nazlım ve yönetim kurulumuz da hazır bulundu.

Kurultayımıza yurt dışından ise Makedonya SGIP Sendikası Genel Başkanı Pavel Trendafilov ve BWI Avrupa Kadın Komitesi Başkan Yardımcısı Ivana Dimitrova katıldı.

Uluslararası bir katılımla gerçekleşen 7. Kadın Kurultayında Kadınların genel ve sendikal sorunları ulusal ve uluslararası seviyede ele alınarak değerlendirildi.

Genel Sekreter Hasan Emer'in açılışını yaptığı kurultayda, Genel Başkan Nazlım, şehitlerimize ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet dileyerek başladığı konuşmasında tarihimizde ve kültürümüzde kadının yeri ve önemine değindi.

Bütün farklılıkları bir araya getiren bu buluşmanın önemine vurgu yaptı. 

Sendikamızın kadın ve aile konularına verdiği önemi anlatan Nazlım bu konularda yapılan ve planlanan çalışmalardan bahsetti.

Kadına şiddetin her türlüsünü net bir dille kınayan Nazlım, katılımları için Çimse-İş kadınlarına teşekkür etti.

Makedonya SGIP Sendikası Genel Başkanı Pavel Trendafilov ve BWI Avrupa Kadın Komitesi Başkan Yardımcısı Ivana Dimitrova'nın da birer konuşma yaptığı kurultayda karşılıklı fikir alışverişi açısından verimli çalışmalar gerçekleştirildi.

Kadın üyelerimizin de bir konuşma ile teşekkür ettiği kurultay Uzmanlarımız tarafından gerçekleştirilen eğitim programlarıyla devam etti.


İlgili Görseller