T.ÇİMSE-İŞ SENDİKASI 5. KADIN KURULTAYI 2. OTURUMU
16 Mart 2018 - Cuma

T.ÇİMSE-İŞ SENDİKASI 5. KADIN KURULTAYI 2. OTURUMU

T.Çimse-İş Sendikası 5. Kadın Kurultayı 2.Oturumu 14 -16 Mart Tarihleri arasında Çimse Ankara Otelde gerçekleştirildi.Kurultaya Genel Başkan Zekeriye NAZLIM, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın üyelerimiz katıldı.Genel Sekreter Hasan EMER in yaptığı açılışın ardından Genel Başkan NAZLIM bir konuşma gerçekleştirdi. Emek ve alın terinin en zarif temsilcileri olarak tanımladığı kadın üyeleri selamlayarak başladığı konuşmasında öncelikli olarak vatan konusuna değindi.Devam etmekte olan Zeytin Dalı harekatına desteklerini iletti ve bu milletin tarihin hiçbir devrinde zalime boyun eğmediği bundan sonra da eğmeyeceğini dile getirdi.Kadınlar gününün asla bir güne sığmayacağını fakat 8 Mart ın temsili bir gün olarak kutlandığını ifade etti. Dünyada kadın haklarının her geçen gün geriye gittiğini, kadın cinayetlerinin önlenemez şekilde arttığını üzülerek dile getiren NAZLIM bu durumdan kurtuluşun tarihimizden ve medeniyetimizden ders alarak olacağını belirtti.Sosyal Sendikacılık kapsamında kadın üyelerimize çok önem verdiklerini söyleyen NAZLIM benzeri eğitim ve programların artarak devam edeceğinin müjdesini verdi.Gerçekleşen konuşmanın ardından T.Çimse-İş Sendikasının Kadın üyeleri NAZLIM a bir teşekkür konuşması yaptı.Daha sonra T.Çimse-İş Sendikası Tis Müdürü Özge KARADAVUT "Çalışma Hayatı" ve Eğitim Uzmanı Cansu KAYA "Çalışan Kadın" konulu sunumlarını gerçekleştirdi.Verilen aranın ardından Kadın üyelerimiz Anıtkabir e bir ziyaret gerçekleştirdi. Devamında ise bir Ankara gezisi ile Kurultay sona erdi.