T.ÇİMSE-İŞ BAŞKANLAR KURULU
25 Kasım 2022 - Cuma

T.ÇİMSE-İŞ BAŞKANLAR KURULU

TÜRKİYE ÇİMSE-İŞ SENDİKASI BAŞKANLAR KURULU

T.Çimse-İş Sendikası Başkanlar Kurulu Genel Başkanımız Zekeriye Nazlım Başkanlığında 23 - 25 Kasım 2022 tarihleri arasında Çimse-Ankara Otel'de toplandı.

Toplantıda 2022 yılına dair sendikal, ulusal ve küresel konularda değerlendirmeler yapılırken 2023 yılının planlamasına yönelik konular görüşüldü.

Düzce Depremi

Geçtiğimiz günlerde Düzce ilimizde yaşanan ve çevre illerde de şiddetli bir şekilde hissedilen deprem sebebiyle ülkemize ve milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Ülkemizin bir gerçeği olan deprem konusunda daha tedbirli ve bilinçli olmanın gerekliliğini vurguluyor uzun vadeli deprem planlarını destekliyoruz.

Sınır Ötesi Operasyonlar

İstanbul Taksim'de yaşanan bombalı saldırı ve Gaziantep Karkamış'ta yaşanan roketli saldırılarda şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ülkemize ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Bu vesileyle bir kez daha terörü lanetliyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gerçekleştirmiş olduğu sınır ötesi operasyonları destekliyor terörün bu coğrafyadan yok edileceğine inanıyoruz.

Yeni Dönem Toplu İş Sözleşmeleri

Ulusal ve küresel ekonomik veriler ele alınmış, sektörlerimizin mevcut durumları değerlendirilmiştir. 2023 - 2024 yıllarını kapsayacak toplu iş sözleşmelerimizin çalışmaları için start verilmiştir. Bundan sonraki sürecin başta üyelerimiz olmak üzere iş yerlerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

İlgili Görseller