PORLAND PORSELEN FABRİKASI ZİYARETİ
15 Ekim 2016 - Cumartesi

PORLAND PORSELEN FABRİKASI ZİYARETİ

Türkiye Çimse-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriye NAZLIM, Genel Yönetim Kurulu Üyeleri ve Şube Başkanlarından oluşan heyet Bilecik ilimizde bulunan PORLAND PORSELEN Fabrikasını ziyaret etti.Porland Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman PAMUKÇU tarafından karşılanan heyet üretim aşamalarını yerinde görerek incelemelerde bulundu.Tezgahları başında çalışan işçiler üretim konularında bilgi verdiler ve ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.Ziyaret sonrası duygularını dile getiren NAZLIM,Bu fabrikada örgütlü oldukları için gurur duyduklarını belirtti. Alınan İSG tedbirleri, mevcut otomasyon sistemleriyle bir Dünya Markasına konuk olduklarını ifade etti.İşçi, İşveren ve Sendika el ele vererek, kazanmak, kazandırmak ve ülkemizi daha güzel yarınlara taşımak niyetinde olduklarını söyledi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PAMUKÇU ise,Çimse-İş heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.Porland Porselenin bir sermaye şirketi değil işçi şirketi olduğunu ve bu günlere nasıl geldiğini anlattı.Birlikte güçlüyüz, birlikte büyüyeceğiz ve birlikte Türkiyeyiz şeklinde konuştu.Çekilen hatıra fotoğrafının ardından fabrika yetkililerince tüm konuklara hediye takdim edildi.