MARKA SEKTÖRÜN MARKA SENDİKASI UNICERA'DA
08 Şubat 2019 - Cuma

MARKA SEKTÖRÜN MARKA SENDİKASI UNICERA'DA

UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak  Fuarı 5 - 9 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul CNR-EXPO'da gerçekleştirildi.

T.Çimse-İş Sendikamızın örgütlü bulunduğu seramik sektöründe faaliyet gösteren, ülkemizin gururu olan markalarımız görücüye çıktı.

130 ülkeden 20 bini yabancı olmak üzere toplamda 85 bin alıcının katılım göstereceği fuarda, çoğu üyelerimiz tarafından üretilmiş, banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün grubunun bir arada sergilendi.

Fuarın açılış törenine Genel Başkanımız Zekeriye NAZLIM, Genel Sekreterimiz Hasan EMER ve Şube Başkanlarımız katıldı.

Fuarla ilgili düşüncelerini dile getiren Genel Başkanımız NAZLIM; "UNICERA 2019'un, Marka Sektörün Marka Sendikası düşüncemizin en açık tezahürü olduğunu burada hep birlikte gördük. Her santiminde üyelerimizin emek, alın teri ve göz nurunun bulunduğu ürünler hem bizlere gurur veriyor hem de ülkemize büyük bir katma değer sağlıyor." şeklinde konuştu.

T.Çimse-İş heyeti fuarda bulunan stantları ziyaret ederek ürünleri yerinde inceledi ve sektörün öncü isimleri olan İbrahim POLAT, Bülent ECZACIBAŞI, Erkan GÜRAL, Gaye AKÇEN, Ali GÜRAL, Durmuş TANIŞ ve Yusuf YURDUNUSEVER'le bir araya geldi.