MANİSA ŞUBE OLAĞAN GENEL KURULU
04 Haziran 2023 - Pazar

MANİSA ŞUBE OLAĞAN GENEL KURULU

MANİSA ŞUBE OLAĞAN GENEL KURULU

T.Çimse-İş Sendikamız Manisa da bir şube açarak İlk Olağan Genel Kurulunu 4 Haziran 2023 tarihinde Genel Başkanımız Zekeriye Nazlım'ın katılımıyla büyük bir coşku ve heyecan içerisinde Manisa'da gerçekleştirdi.

Genel Kurulda, Türk İş Bölge Temsilcimiz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Türk-İş'e bağlı sendikaların şube başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, işveren yetkilileri de hazır bulundu.

Genel Başkanımız Zekeriye Nazlım genel kurula hitabında Cumhuriyetimizin 100.yılını kutladı ve ikinci yüz yıl için biz emekçilere düşen görevlerin altını çizdi.

2010 yılından bu yana ortaya konulan vizyon içerisinde gerçekleşen hizmetlerden bahseden Nazlım yarınlar için olan planlardan bahsetti.

Ülke gündemini değerlendiren Nazlım Türk-İş vurgusu yaptı.

Manisa Şubeye bağlı iş yeri temsilcilerinin yeni dönem toplu iş sözleşmeleri için teşekkür plaketi sunduğu Genel Kurulda Hakan Bahadır Şube Başkanlığı görevine seçildi.

Genel Kurul sonrasında Genel Başkanımız tarafından açılışı gerçekleştirilen Manisa Şube Genel Kurulunun ülkemize, milletimize ve sendikamıza hayırlı olmasını dileriz.

İlgili Görseller