KÜTAHYA DUMLUPINAR ŞUBE OLAĞAN GENEL KURULU
15 Ekim 2016 - Cumartesi

KÜTAHYA DUMLUPINAR ŞUBE OLAĞAN GENEL KURULU

T.Çimse-İş Sendikası Kütahya Dumlupınar Şube olağan genel kurulu 16 Ekim 2016 tarihinde Grand Çınar Otelde gerçekleştirildi.Genel Kurula T.Çimse-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriye NAZLIM, Yönetim Kurulu üyeleri, Şube Başkanları, Delegeler ve çok sayıda davetli katıldı.Son derece coşkulu geçen Genel Kurulda bir konuşma yapan Genel Başkan NAZLIM;15 Temmuz sürecinden bu yana yaşanan gelişmelere değindi ve bu tarihin kıyamete kadar unutulmayacak bir destan olduğunu belirtti.Yapılan çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgi veren NAZLIM, Çimse-İş Sendikasını ailemizin, çocuklarımızın ve yarınlarımızın sendikası yapacağız diye konuştu.Çalışma hayatına da değinen NAZLIM, Kıdem tazminatı hakkımızdan asla vazgeçmeyeceğiz vurgusu yaptı.Asgari ücret ve adaletsiz vergi sistemini de eleştiren NAZLIM, bu düzenin böyle gitmeyeceğini söyledi. Genel Kurulda konuşma yapan Kütahya Dumlupınar Şube Başkanı Ramazan ALTIN ise, Kütahya ilinin çok eski tarihlerden beri özellikle Porselen konusunda bir Dünya Markası olduğunu belirtti ve Çimse-İş Sendikasının 2010 yılıyla başlayan yeni vizyon doğrultusunda Kütahya da yeni bir başlangıç yaptığına değindi.Divan Başkanlığını üstlenen Genel Eğitim ve Teşkilatlanma Sekreteri Cengiz GÖZÜKÜÇÜK ün Genel Kurulun sendikamıza ve Türk işçi hareketine hayırlı olması dilekleriyle gündem sona erdi.