EGE VİTRİFİYE FABRİKA AÇILIŞI
19 Kasım 2018 - Pazartesi

EGE VİTRİFİYE FABRİKA AÇILIŞI

T.Çimse-İş Sendikası çatısı altında örgütlü bulunan Ege Vitrifiye Firması, İzmir Kemalpaşa'da yeni bir yatırım gerçekleştirerek Basınçlı Döküm Fabrikasının açılışını yaptı.

Genel Başkanımız Zekeriye NAZLIM ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin de davetliler arasında bulunduğu açılış törenine; İbrahim Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim POLAT, İzmir Valisi Erol AYYILDIZ, Kemalpaşa İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, İbrahim Polat Holding Ceo'su Baran DEMİR, Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter SAVAŞ ve çok sayıda davetli katıldı.


Genel Başkanımız NAZLIM açılışta bir konuşma yaptı.

16 yaşında iş hayatına atılarak gece gündüz demeden azimle çalıştığı ve çalışanının da alın teri kurumadan hakkını verdiği için bugünlere gelen POLAT'a ekonomik kriz var dendiği bir ortamda fabrika açtığı için teşekkür etti ve gerçek vatanseverliğin tam da bu olduğunu dile getirdi.

Yeni açılan bu fabrikanın, ekonomik krizlere ve dışa bağımlılığa bir çare, üreten Türkiye'ye yeni bir nefes olacağı temennisiyle yüzlerce yeni istihdam sağlanacağı ve binlerce çocuğun yüzünü güldüreceğini ifade etti.

Açılışta Konuşan Ege Vitrifiye Genel Müdürü SAVAŞ, Türkiye'nin seramik sağlık gereçleri sektörü olarak dünya üretiminde beşinci Avrupa'da ise birinci olduğunu belirtti. Bünyelerinde 5 boyutlu CNC tezgahıyla son teknolojiyi barındırdıklarını ve satışlarının %68'ini ihraç ettiklerini dile getirdi.

İbrahim Polat Holding Ceo'su DEMİR ise, vitrifiyede %83 yerli ham madde ve işçilik kullandıklarına ve yüzde yüze yakın katma değer yarattıklarına dikkat çekti.

Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim POLAT ise, herkese teşekkür ederek, katılımcılarla birlikte açılış kurdelesini kesti.

İlgili Görseller