ÇİMSE-İŞ'TEN BÜYÜK TRAKYA PROGRAMI
27 Eylül 2021 - Pazartesi

ÇİMSE-İŞ'TEN BÜYÜK TRAKYA PROGRAMI

Türkiye Çimse-İş Sendikası Trakya Şube Açılış Töreni münasebetiyle geniş kapsamlı bir Trakya programı düzenledi.

Genel Başkanımız Zekeriye Nazlım'ın Çerkezköy'de coşkulu bir şekilde karşılanmasıyla başlayan programın ilk durağı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay oldu.

Başkan Akay Genel Başkanımız Nazlım ile Çerkezköy, Trakya ve Sendikal konularda görüş alışverişinde bulundu.

Büyük Trakya Programında Genel Başkanımız Nazlım, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru ile bir araya geldi. 

Kaymakam Duru Genel Başkanımız Nazlım ile ülke, dünya ve sendikal gündeme dair görüş alışverişinde bulundu.

Bölgede bulunan Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile de görüşen Nazlım daha sonra Trakya Şube binasına geçerek burada üyelerimiz ile birlikte şube binamızın açılışını gerçekleştirdikten sonra canlı yayında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bölgedeki örgütlü işi yerlerini de ziyaret eden Nazlım, Schott Orim Cam, Karbosan Aşındırıcı Taşlar ve Çimentaş Lalapaşa Çimento Fabrikalarını ziyaret ederek üyelerimiz ve işverenlerimiz ile bir araya geldi.

Üyelerimizi tezgahları başında ziyaret eden Nazlım iş veren yetkilileri ile de üretime ve çalışama hayatına dair konularda görüştü.

Genel Başkan Nazlım, Trakya Şubesinin Genel Kuruluna da katılarak bir konuşma yaptı.

Ülkemizin ve dünyanın sorunları üzerine konuşan Nazlım, Çimse-İş Sendikasının dününü, bugününü ve yarınını değerlendirdi.

İklim krizi ve doğal afetlere ayrıca değinen Nazlım, Trakya'da her bir üye için bir fidan fikri ile Çerkezköy'e bir orman hediye edeceklerini söyledi.

Trakya Şube açılış programı kapsamında Sendikamız bir halk konseri düzenledi.

Çerkezköy Kentpark'ta düzenlenen konsere üyelerimiz, aileleri ve binlerce vatandaşımız katıldı.

Büyük bir ilginin olduğu konser programında Nazlım, çocuklara hediyeler dağıtırken, açılış kurdelesini halkın arasına uzatarak onlarla birlikte kesmesi büyük yankı uyandırdı.

Yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yapan Nazlım, açılışını yaptığımız Trakya Şubemizi siz Trakyalılara emanet ediyorum diyerek programı sonlandırdı.

İlgili Görseller