ÇİMSE-İŞ EĞİTİM SEMİNERİ
13 Kasım 2019 - Çarşamba

ÇİMSE-İŞ EĞİTİM SEMİNERİ

Türkiye Çimse-İş Sendikamızın Çalışma Hayatı ve Temel Sendikacılık Eğitim Semineri 4 - 8 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirildi.

İki ayrı oturumda gerçekleşen programa, Türk-İş Konfederasyonu Başkanı Ergün Atalay, KKTC Hür-İş Federasyonu Başkanı Ahmet Serdaroğlu, Genel Başkanımız Zekeriye Nazlım, Şeker-İş Sendikası Başkanı İsa Gök, ÇEİS Genel Sekreteri Dr.Serdar Şardan, Toprak İşveren Sendikası Genel Sekreteri Av. Püren Kunt Tulpar, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Şube Başkanlarımız, Bölge Temsilcilerimiz ve üye iş yerlerinde bulunan temsilcilerimiz katıldı.

Konukların açılış konuşmalarının ardından Türk-İş Konfederasyonu Başkanı Atalay, vergi düzenlemesinde iyileştirme talebini içeren imza kampanyasını başlattı, bu kampanyanın kapsamını ve amacını kamuoyuna Çimse-İş Sendikamızın eğitim programında duyurdu.

Programda, Prof. Dr. Levent Akın, Doç. Dr. Ercüment Özkaraca, T.İ.S Müdürümüz Özge Karadavut  çalışma hayatına dair eğitimlerini gerçekleştirdi.

Her iki oturumda da temsilcilerimiz ile bir araya gelen Genel Başkanımız Zekeriye Nazlım, çalışma hayatı, toplu iş sözleşmesi, örgütlenme ve eğitim konularında geçmişten günümüze yaşanan süreçleri anlatarak gelecek planlarından bahsetti.Nazlım yarınların daha güzel olacağını ifade etti. 


İlgili Görseller