ECDADIN İZİNDE ÇİMSE-İŞ
10 Ekim 2017 - Salı

ECDADIN İZİNDE ÇİMSE-İŞ

T.Çimse-İş Sendikası Sosyal Sendikacılık anlayışı çerçevesinde başlatmış olduğu, üyelerimizin aileleriyle birlikte katıldığı tarih ve kültür gezilerine hız verdi.Geçtiğimiz yıl araç filoları satın alınarak alt yapısı oluşturulan projenin bir yenisi Bozüyük Ertuğrul Gazi Şubemiz kapsamında gerçekleştirildi."Ecdadın İzinde Çimse-İş" parolasıyla yola çıkılan projede, üyelerimiz eş ve çocuklarıyla birlikte tarihi kültürel ve turistik yerleri ziyaret ediyor. Bir sosyal faaliyet olmasının yanı sıra çocuklarımıza atalarının yazdığı destan yerinde gösteriliyor.Bozüyük Ertuğrul Gazi Şube Başkanımız Osman Vedat TAYLAN ın da katıldığı gezide cepheler, müzeler ve şehitlikler ziyaret edilerek tarihin izlerine tanıklık edildi ve bizlere bu cennet vatanı emanet eden 250 Bin Çanakkale Şehidi için dua edildi.Düzenlenen geziden duyulan memnuniyeti dile getirerek Genel Başkan Zekeriye NAZLIM a iletilen teşekkürlere karşılık olarak NAZLIM;"Ecdadımızın yazdığı tarihi okumaktan aciz bir nesil yetişmesine izin vermeyeceğiz. Hem üyelerimize sosyal bir etkinlik sunacağız hem de çocuklarımıza üstün bir bilinç aşılayacağız. Bu ve benzeri programlarımız hız kesmeden devam edecektir" şeklinde konuştu.