Çimse İş Sendikası Çimse İş Sendikası Çimse İş Sendikası Çimse İş Sendikası
Genel Yönetim Kurulu
ZEKERİYE NAZLIM
ZEKERİYE NAZLIM - GENEL BAŞKAN
   1969 Yılında Ankara'da doğan Zekeriye NAZLIM, Lise tahsilini tamamladıktan sonra 1986 yılında BAŞTAŞ Çimento Fabrikasında Elektrikçi olarak göreve başladı. 1995-2005 yılları arasında sendikanın çeşitli kademelerde görev aldı. 2005 yılında yapılan T. ÇİMSE-İŞ Sendikası Ankara Şube Genel Kurulunda Şube Başkanlığı görevine seçildi. 2010, 2013 ve 2017 tarihlerinde yapılan 18,19 ve 20. Olağan Genel Kurullar'da Genel Başkan seçildi.

HASAN EMER
HASAN EMER - GENEL SEKRETER
    1972 yılında Bilecik'te doğan Hasan EMER, lise tahsilini Bozüyük Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. 1995 yılında Eczacıbaşı Yapı Gereçleri fabrikasında mekanik bakımcı olarak göreve başladı. 1997 yılında başladığı sendikal hayatında 2013 yılına kadar çeşitli kademelerde görev aldı. 2013 yılında yapılan Şube Genel Kurulunda Bozüyük Şube Başkanı olarak seçildi. 2017 yılında gerçekleştirilen 20. Olağan Genel Kurul'da Genel Sekreter seçildi.

İBRAHİM YAĞŞİ
İBRAHİM YAĞŞİ - GENEL MALİ SEKRETER
       1976 yılında Ankara'da doğan İbrahim YAĞŞİ, ilk, orta ve lise tahsilini Ankara'da, ön lisans tahsilini Çankırı'da tamamladı. 1996 yılında Yibitaş Çimento daha sonra 1999 yılında Baştaş Çimento Fabrikasında elektrikçi olarak göreve başladı. 2005 yılı itibariyle iş yeri baş temsilciliği ve Ankara Şube yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürüttü. 2017 yılında gerçekleştirilen 20. Olağan Genel Kurul'da Genel Mali Sekreter seçildi.

DENETLEME KURULU
DENETLEME KURULU -

İBRAHİM BAĞI

NAZIM ASLAN

ÖMER FARUK YÜCE

DİSİPLİN KURULU
DİSİPLİN KURULU -

FATİH KALAFAT

ERSİN ÖZTÜRK

CEM GÜÇ

Çimse-İş Sendikası

Türkiye Çimse-İş Sendikası. Tüm Hakları Saklıdır.